Anasayfa/Kalça / IT Band/Koşu Biyomekaniği/IT band ağrısı ve foam roller
EL

IT band ağrısı ve foam roller

by elif14 Eylül 2025
136 görüntülenme

IT band ağrısı ve foam roller hakkında deneyimlerimi ve sorularımı paylaşmak istiyorum. Doktorumun önerdiği programı uyguluyorum, ancak alternatiflere de açığım. Benim gibi benzer süreç yaşayanlar varsa deneyimlerini yazabilir mi?

13 Comments

AY
aysepolat714 Eylül 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

KE
kerem14 Eylül 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

CA
candogan914 Eylül 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin.

EZ
ezgikara114 Eylül 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

CE
cemyilmaz214 Eylül 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

ZE
zeynepyildiz614 Eylül 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

OM
omer14 Eylül 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

CA
canyildiz415 Eylül 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Band egzersizlerine düzenli devam edin. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

KE
kerem15 Eylül 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

AL
ali15 Eylül 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

EC
ece15 Eylül 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

EZ
ezgikara115 Eylül 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

AD
admin15 Eylül 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.