Anasayfa/Ön Çapraz Bağ (ACL)/Psikolojik Hazırlık/Yan Etki: Psikolojik Hazırlık #16
IR

Yan Etki: Psikolojik Hazırlık #16

by irem27 Ağustos 2025
1224 görüntülenme

Psikolojik Hazırlık özelinde yan etki başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

18 Comments

SE
sevgikara327 Ağustos 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin.

SE
seda27 Ağustos 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

IP
ipekdemir1027 Ağustos 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

KE
kerem27 Ağustos 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

TU
tugce27 Ağustos 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

SE

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

AY
ayse27 Ağustos 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Band egzersizlerine düzenli devam edin.

SE
seda27 Ağustos 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

CA
canyildiz427 Ağustos 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

BU
burak27 Ağustos 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Band egzersizlerine düzenli devam edin.

ME
mehmet27 Ağustos 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

SE
seda27 Ağustos 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

PE
pelindemir527 Ağustos 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

SE
seda27 Ağustos 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

SE
seda27 Ağustos 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

SE

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

CA
candogan927 Ağustos 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

HA
hakan27 Ağustos 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.