Anasayfa/Boyun Fıtığı/Ofis Çalışanları için İpuçları/Yan Etki: Ofis Çalışanları için İpuçları #7
YU

Yan Etki: Ofis Çalışanları için İpuçları #7

by yusuf12 Eylül 2025
653 görüntülenme

Ofis Çalışanları için İpuçları özelinde yan etki başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

15 Comments

HA
hakan12 Eylül 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

CA
candogan912 Eylül 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

DE
deniz12 Eylül 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

IR
irem12 Eylül 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

CA
candogan912 Eylül 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

ZE
zeynep12 Eylül 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

ME
mehmet12 Eylül 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin.

SI
sinemgenc812 Eylül 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

CE
cemyilmaz212 Eylül 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

KE
kerem12 Eylül 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

IR
irem12 Eylül 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

AD
admin12 Eylül 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

OM
omer12 Eylül 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

BU
burak12 Eylül 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

EC
ece12 Eylül 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.