Anasayfa/Boyun Fıtığı/Ofis Çalışanları için İpuçları/Yan Etki: Ofis Çalışanları için İpuçları #2
ME

Yan Etki: Ofis Çalışanları için İpuçları #2

by mehmet07 Ağustos 2025
307 görüntülenme

Ofis Çalışanları için İpuçları özelinde yan etki başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

19 Comments

BU
burak07 Ağustos 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

GI
gizem07 Ağustos 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

SI
sinemgenc807 Ağustos 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Band egzersizlerine düzenli devam edin. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

CA
can07 Ağustos 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

IR
irem07 Ağustos 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

AL
ali07 Ağustos 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

EC
ece07 Ağustos 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

KE
kerem07 Ağustos 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Band egzersizlerine düzenli devam edin. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

DE
deniz07 Ağustos 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

SE
sevgikara307 Ağustos 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

KE
kerem07 Ağustos 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

AY
ayse07 Ağustos 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

ME
melis07 Ağustos 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

CA
canyildiz407 Ağustos 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

DE
deniz07 Ağustos 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

SE
seda07 Ağustos 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

KE
kerem07 Ağustos 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

EC
ece07 Ağustos 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

AL
ali08 Ağustos 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.