Anasayfa/Boyun Fıtığı/Ofis Çalışanları için İpuçları/Yan Etki: Ofis Çalışanları için İpuçları #14
AY

Yan Etki: Ofis Çalışanları için İpuçları #14

by ayse02 Eylül 2025
1423 görüntülenme

Ofis Çalışanları için İpuçları özelinde yan etki başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

17 Comments

SI
sinemgenc802 Eylül 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

YU
yusuf02 Eylül 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

EL
elif02 Eylül 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

HA
hakan02 Eylül 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

SE
seda02 Eylül 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

CA
canyildiz402 Eylül 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

AY
aysepolat702 Eylül 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

IP
ipekdemir1002 Eylül 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

SE
sevgi02 Eylül 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

AL
ali02 Eylül 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

EL
elif02 Eylül 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

TU
tugce02 Eylül 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

KE
kerem02 Eylül 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

CA
canyildiz402 Eylül 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

AY
aysepolat702 Eylül 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

DE
deniz02 Eylül 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

OM
omer02 Eylül 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.