Anasayfa/Bel Fıtığı/Nöral Mobilizasyon/Yan Etki: Nöral Mobilizasyon #8
BU

Yan Etki: Nöral Mobilizasyon #8

by burak06 Eylül 2025
1009 görüntülenme

Nöral Mobilizasyon özelinde yan etki başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

17 Comments

GI
gizem06 Eylül 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

ZE
zeynepyildiz606 Eylül 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

CE
cemyilmaz207 Eylül 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

AD
admin07 Eylül 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

IR
irem07 Eylül 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

ME
melis07 Eylül 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

TU
tugce07 Eylül 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Band egzersizlerine düzenli devam edin.

CE
cemyilmaz207 Eylül 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

IP
ipekdemir1007 Eylül 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin. Quadriceps güçlenince stabilite arttı. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

SE
sevgikara307 Eylül 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

EL
elif07 Eylül 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

EZ
ezgikara107 Eylül 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

CA
candogan907 Eylül 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

OM
omer07 Eylül 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

AD
admin07 Eylül 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

SE
sevgikara307 Eylül 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

SE
sevgikara307 Eylül 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.