Anasayfa/Bel Fıtığı/Nöral Mobilizasyon/Yan Etki: Nöral Mobilizasyon #4
GI

Yan Etki: Nöral Mobilizasyon #4

by gizem15 Eylül 2025
837 görüntülenme

Nöral Mobilizasyon özelinde yan etki başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

18 Comments

YU
yusuf15 Eylül 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

AY
aysepolat715 Eylül 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

SE
sevgi15 Eylül 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

AY
aysepolat715 Eylül 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Band egzersizlerine düzenli devam edin.

AY
aysepolat715 Eylül 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

AL
ali15 Eylül 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

CE
cemyilmaz215 Eylül 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

CA
candogan915 Eylül 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

EL
elif15 Eylül 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

TU
tugce15 Eylül 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

SI
sinemgenc815 Eylül 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

CA
canyildiz415 Eylül 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin.

SE
sevgi15 Eylül 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

AD
admin15 Eylül 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

KE
kerem15 Eylül 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

AY
aysepolat715 Eylül 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

CA
canyildiz415 Eylül 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

EL
elif15 Eylül 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.