Anasayfa/Ön Çapraz Bağ (ACL)/Koordinasyon/Propriyosepsiyon/Yan Etki: Koordinasyon/Propriyosepsiyon #8
SI

Yan Etki: Koordinasyon/Propriyosepsiyon #8

by sinemgenc819 Eylül 2025
537 görüntülenme

Koordinasyon/Propriyosepsiyon özelinde yan etki başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

18 Comments

HA
hakan19 Eylül 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

ZE
zeynepyildiz619 Eylül 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

YU
yusuf19 Eylül 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

IR
irem19 Eylül 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

TU
tugce19 Eylül 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

SE
sevgikara319 Eylül 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

IR
irem19 Eylül 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

CE
cemyilmaz219 Eylül 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

AD
admin19 Eylül 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

ZE
zeynep19 Eylül 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

CA
can19 Eylül 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

CA
canyildiz419 Eylül 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

ZE
zeynepyildiz619 Eylül 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

IP
ipekdemir1020 Eylül 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Band egzersizlerine düzenli devam edin. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

ZE
zeynepyildiz620 Eylül 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

CA
canyildiz420 Eylül 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

GI
gizem20 Eylül 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

ZE
zeynep20 Eylül 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.