Anasayfa/Ön Çapraz Bağ (ACL)/Koordinasyon/Propriyosepsiyon/Yan Etki: Koordinasyon/Propriyosepsiyon #15
EZ

Yan Etki: Koordinasyon/Propriyosepsiyon #15

by ezgikara129 Ağustos 2025
182 görüntülenme

Koordinasyon/Propriyosepsiyon özelinde yan etki başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

15 Comments

YU
yusuf29 Ağustos 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

CA
can29 Ağustos 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

AY
aysepolat729 Ağustos 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

BU
burak29 Ağustos 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

ME
melis30 Ağustos 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

KE
kerem30 Ağustos 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

IP
ipekdemir1030 Ağustos 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

IR
irem30 Ağustos 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

AY
aysepolat730 Ağustos 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

ME
melis30 Ağustos 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

ZE
zeynep30 Ağustos 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

EC
ece30 Ağustos 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Band egzersizlerine düzenli devam edin. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

EC
ece30 Ağustos 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

CA
candogan930 Ağustos 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

SI
sinemgenc830 Ağustos 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.