Yan Etki: Doktor Seçimi #2
Doktor Seçimi özelinde yan etki başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.
11 Comments
Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.
Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.
CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.
Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Band egzersizlerine düzenli devam edin. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.
Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.
Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.
Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.
Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.
Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.
CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.
Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.