Anasayfa/Boyun Fıtığı/Servikal Yastık Önerileri/Tavsiye: Servikal Yastık Önerileri #3
ZE

Tavsiye: Servikal Yastık Önerileri #3

by zeynep23 Ağustos 2025
1245 görüntülenme

Servikal Yastık Önerileri özelinde tavsiye başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

17 Comments

SE
sevgi23 Ağustos 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

EZ
ezgikara123 Ağustos 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

YU
yusuf23 Ağustos 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

YU
yusuf24 Ağustos 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

AY
aysepolat724 Ağustos 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

SE
sevgi24 Ağustos 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

ME
mehmet24 Ağustos 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Band egzersizlerine düzenli devam edin.

EL
elif24 Ağustos 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

AL
ali24 Ağustos 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Band egzersizlerine düzenli devam edin.

CE
cemyilmaz224 Ağustos 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

ME
mehmet24 Ağustos 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

KE
kerem24 Ağustos 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

ME
melis24 Ağustos 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

EL
elif24 Ağustos 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

TU
tugce24 Ağustos 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

KE
kerem24 Ağustos 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

AY
ayse24 Ağustos 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.