Tavsiye: Saha Testleri #2
Saha Testleri özelinde tavsiye başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.
20 Comments
Band egzersizlerine düzenli devam edin. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.
Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.
Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Band egzersizlerine düzenli devam edin.
Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.
Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.
Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.
Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.
Band egzersizlerine düzenli devam edin. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.
CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Quadriceps güçlenince stabilite arttı.
Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.
Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.
Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.
Band egzersizlerine düzenli devam edin.
Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.
Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.
Band egzersizlerine düzenli devam edin. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.
CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.
Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.
Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.
Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.