Anasayfa/Ön Çapraz Bağ (ACL)/Psikolojik Hazırlık/Tavsiye: Psikolojik Hazırlık #6
SI

Tavsiye: Psikolojik Hazırlık #6

by sinemgenc801 Eylül 2025
369 görüntülenme

Psikolojik Hazırlık özelinde tavsiye başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

20 Comments

DE
deniz01 Eylül 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

HA
hakan01 Eylül 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

EL
elif01 Eylül 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

KE
kerem01 Eylül 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

AD
admin01 Eylül 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin.

BU
burak01 Eylül 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

EC
ece01 Eylül 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Band egzersizlerine düzenli devam edin.

KE
kerem01 Eylül 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin.

EL
elif01 Eylül 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

YU
yusuf01 Eylül 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

YU
yusuf01 Eylül 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

ME
melis01 Eylül 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

EZ
ezgikara101 Eylül 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

ZE
zeynep01 Eylül 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

IP
ipekdemir1002 Eylül 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

YU
yusuf02 Eylül 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

ZE
zeynep02 Eylül 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Band egzersizlerine düzenli devam edin. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

AD
admin02 Eylül 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

PE
pelindemir502 Eylül 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

SE
sevgi02 Eylül 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Quadriceps güçlenince stabilite arttı.