Anasayfa/Bel Fıtığı/Nöral Mobilizasyon/Tavsiye: Nöral Mobilizasyon #16
AY

Tavsiye: Nöral Mobilizasyon #16

by ayse02 Eylül 2025
1397 görüntülenme

Nöral Mobilizasyon özelinde tavsiye başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

15 Comments

GI
gizem02 Eylül 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

AY
aysepolat702 Eylül 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

IR
irem02 Eylül 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

HA
hakan02 Eylül 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

KE
kerem02 Eylül 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

AD
admin02 Eylül 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

CA
candogan902 Eylül 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

IR
irem02 Eylül 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

ME
mehmet02 Eylül 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

ME
mehmet02 Eylül 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

CA
canyildiz402 Eylül 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

EL
elif03 Eylül 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

HA
hakan03 Eylül 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Band egzersizlerine düzenli devam edin.

ZE
zeynep03 Eylül 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

OM
omer03 Eylül 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.