Anasayfa/Boyun Fıtığı/Manuel Terapi Deneyimleri/Tavsiye: Manuel Terapi Deneyimleri #12
CA

Tavsiye: Manuel Terapi Deneyimleri #12

by canyildiz423 Eylül 2025
727 görüntülenme

Manuel Terapi Deneyimleri özelinde tavsiye başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

17 Comments

ZE
zeynep23 Eylül 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

KE
kerem23 Eylül 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

CA
can23 Eylül 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

SE
sevgikara323 Eylül 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

IR
irem23 Eylül 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

ZE
zeynepyildiz623 Eylül 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

DE
deniz23 Eylül 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

PE
pelindemir523 Eylül 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

CE
cemyilmaz223 Eylül 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

GI
gizem23 Eylül 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

HA
hakan24 Eylül 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

ME
melis24 Eylül 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin.

DE
deniz24 Eylül 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

SE
sevgi24 Eylül 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

DE
deniz24 Eylül 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Band egzersizlerine düzenli devam edin. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

PE
pelindemir524 Eylül 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

GI
gizem24 Eylül 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.