Anasayfa/Kalça / IT Band/Glute Aktivasyonu/Tavsiye: Glute Aktivasyonu #4
PE

Tavsiye: Glute Aktivasyonu #4

by pelindemir510 Ağustos 2025
1053 görüntülenme

Glute Aktivasyonu özelinde tavsiye başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

9 Comments

CA
can10 Ağustos 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

SE
sevgikara310 Ağustos 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

CA
candogan910 Ağustos 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

AY
ayse10 Ağustos 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

HA
hakan10 Ağustos 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

ZE
zeynep10 Ağustos 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

SE
seda10 Ağustos 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

HA
hakan10 Ağustos 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

ME
melis10 Ağustos 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.