Tavsiye: Baş Ağrısı İlişkisi #12
Baş Ağrısı İlişkisi özelinde tavsiye başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.
16 Comments
Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.
Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.
Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.
Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Quadriceps güçlenince stabilite arttı.
Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.
Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.
Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.
Band egzersizlerine düzenli devam edin.
Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.
Band egzersizlerine düzenli devam edin. Quadriceps güçlenince stabilite arttı.
Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Quadriceps güçlenince stabilite arttı.
Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.
Band egzersizlerine düzenli devam edin. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.
Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.
Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.
Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.