CA

Soru: Maskeler ve Konfor #14

by can03 Eylül 2025
1174 görüntülenme

Maskeler ve Konfor özelinde soru başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

18 Comments

ME
mehmet03 Eylül 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Band egzersizlerine düzenli devam edin.

AY
aysepolat703 Eylül 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Band egzersizlerine düzenli devam edin.

ME
melis03 Eylül 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

IR
irem03 Eylül 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

GI
gizem03 Eylül 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

ME
melis03 Eylül 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

ME
melis03 Eylül 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

DE
deniz03 Eylül 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin.

PE
pelindemir503 Eylül 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

AD
admin03 Eylül 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Band egzersizlerine düzenli devam edin. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

CE
cemyilmaz203 Eylül 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin. Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

EL
elif03 Eylül 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Band egzersizlerine düzenli devam edin.

ZE
zeynep03 Eylül 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

AL
ali03 Eylül 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

HA
hakan03 Eylül 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

ME
mehmet03 Eylül 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

SE
sevgi03 Eylül 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

CA
canyildiz403 Eylül 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.