Anasayfa/Ön Çapraz Bağ (ACL)/Koordinasyon/Propriyosepsiyon/Soru: Koordinasyon/Propriyosepsiyon #6
AL

Soru: Koordinasyon/Propriyosepsiyon #6

by ali04 Eylül 2025
183 görüntülenme

Koordinasyon/Propriyosepsiyon özelinde soru başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

16 Comments

ZE
zeynep04 Eylül 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

ME
melis04 Eylül 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

PE
pelindemir504 Eylül 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Band egzersizlerine düzenli devam edin.

IP
ipekdemir1004 Eylül 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

SE
sevgi04 Eylül 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

KE
kerem04 Eylül 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Band egzersizlerine düzenli devam edin. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

ME
melis04 Eylül 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

ZE
zeynep04 Eylül 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

CA
canyildiz404 Eylül 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

DE
deniz04 Eylül 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

BU
burak04 Eylül 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

IP
ipekdemir1004 Eylül 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

TU
tugce04 Eylül 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

EL
elif04 Eylül 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

EC
ece04 Eylül 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

EZ
ezgikara104 Eylül 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.