Soru: Ev Programları #8
Ev Programları özelinde soru başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.
15 Comments
Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.
Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.
Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.
Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.
Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Band egzersizlerine düzenli devam edin.
Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.
Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.
Band egzersizlerine düzenli devam edin.
Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.
Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.
Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.
Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.
Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Band egzersizlerine düzenli devam edin.
Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.
Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.