Anasayfa/Boyun Fıtığı/Baş Ağrısı İlişkisi/Soru: Baş Ağrısı İlişkisi #17
YU

Soru: Baş Ağrısı İlişkisi #17

by yusuf05 Ağustos 2025
515 görüntülenme

Baş Ağrısı İlişkisi özelinde soru başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

19 Comments

EZ
ezgikara105 Ağustos 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

EC
ece05 Ağustos 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

AY
aysepolat705 Ağustos 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

ME
melis05 Ağustos 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

EC
ece05 Ağustos 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

EZ
ezgikara105 Ağustos 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

SE
sevgi05 Ağustos 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

BU
burak05 Ağustos 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

GI
gizem05 Ağustos 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

SE
sevgikara305 Ağustos 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

IR
irem05 Ağustos 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

IR
irem05 Ağustos 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Band egzersizlerine düzenli devam edin. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

AD
admin05 Ağustos 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

SE
seda05 Ağustos 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

IR
irem05 Ağustos 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

HA
hakan05 Ağustos 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

SE
sevgikara305 Ağustos 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

IR
irem05 Ağustos 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Band egzersizlerine düzenli devam edin.

ME
mehmet05 Ağustos 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin.