Anasayfa/Boyun Fıtığı/Postür Düzeltme/Servikal yastık tavsiyesi
BU

Servikal yastık tavsiyesi

by burak05 Eylül 2025
1077 görüntülenme

Servikal yastık tavsiyesi hakkında deneyimlerimi ve sorularımı paylaşmak istiyorum. Doktorumun önerdiği programı uyguluyorum, ancak alternatiflere de açığım. Benim gibi benzer süreç yaşayanlar varsa deneyimlerini yazabilir mi?

22 Comments

HA
hakan05 Eylül 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

AL
ali05 Eylül 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

GI
gizem05 Eylül 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

ME
mehmet05 Eylül 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

SE
sevgi05 Eylül 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

ZE
zeynep05 Eylül 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

EL
elif05 Eylül 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin.

CA
can05 Eylül 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Band egzersizlerine düzenli devam edin. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

CA
candogan906 Eylül 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

CA
canyildiz406 Eylül 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

CE
cemyilmaz206 Eylül 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin.

CA
can06 Eylül 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

AL
ali06 Eylül 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

SE
seda06 Eylül 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

PE
pelindemir506 Eylül 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

ZE
zeynepyildiz606 Eylül 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

EL
elif06 Eylül 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

ME
melis06 Eylül 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

ME
mehmet06 Eylül 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

AD
admin06 Eylül 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

ME
melis06 Eylül 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

ME
mehmet06 Eylül 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.