Anasayfa/Boyun Fıtığı/Servikal Yastık Önerileri/Rehabilitasyon: Servikal Yastık Önerileri #17
CE

Rehabilitasyon: Servikal Yastık Önerileri #17

by cemyilmaz204 Eylül 2025
457 görüntülenme

Servikal Yastık Önerileri özelinde rehabilitasyon başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

15 Comments

SE
sevgikara304 Eylül 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

IR
irem04 Eylül 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

CA
canyildiz404 Eylül 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

IP
ipekdemir1004 Eylül 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

AD
admin04 Eylül 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

ME
melis05 Eylül 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

ME
melis05 Eylül 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

ZE
zeynepyildiz605 Eylül 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin.

SI
sinemgenc805 Eylül 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

BU
burak05 Eylül 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

YU
yusuf05 Eylül 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin.

SE
sevgi05 Eylül 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

AY
aysepolat705 Eylül 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

SI
sinemgenc805 Eylül 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

IR
irem05 Eylül 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.