Anasayfa/Ön Çapraz Bağ (ACL)/Saha Testleri/Rehabilitasyon: Saha Testleri #4
SE

Rehabilitasyon: Saha Testleri #4

by sevgi28 Ağustos 2025
441 görüntülenme

Saha Testleri özelinde rehabilitasyon başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

20 Comments

ZE
zeynep28 Ağustos 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

CE
cemyilmaz228 Ağustos 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

SE
seda28 Ağustos 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

PE
pelindemir528 Ağustos 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Band egzersizlerine düzenli devam edin.

EL
elif28 Ağustos 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

YU
yusuf28 Ağustos 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

HA
hakan28 Ağustos 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

CA
canyildiz428 Ağustos 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Band egzersizlerine düzenli devam edin. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

CA
canyildiz428 Ağustos 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

AY
aysepolat728 Ağustos 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

AY
aysepolat728 Ağustos 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

IP
ipekdemir1028 Ağustos 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

BU
burak28 Ağustos 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

PE
pelindemir528 Ağustos 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

BU
burak29 Ağustos 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

SE
sevgikara329 Ağustos 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

IR
irem29 Ağustos 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

GI
gizem29 Ağustos 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

CE
cemyilmaz229 Ağustos 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

AY
ayse29 Ağustos 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.