Anasayfa/Diz / Menisküs/Rehabilitasyon/Rehabilitasyon: Rehabilitasyon #8
TU

Rehabilitasyon: Rehabilitasyon #8

by tugce20 Eylül 2025
1219 görüntülenme

Rehabilitasyon özelinde rehabilitasyon başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

18 Comments

CA
can20 Eylül 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

SE
sevgikara321 Eylül 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

PE
pelindemir521 Eylül 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

GI
gizem21 Eylül 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

CA
can21 Eylül 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Band egzersizlerine düzenli devam edin.

EC
ece21 Eylül 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

DE
deniz21 Eylül 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

ZE
zeynep21 Eylül 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

KE
kerem21 Eylül 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

AY
ayse21 Eylül 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

ZE
zeynepyildiz621 Eylül 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

HA
hakan21 Eylül 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

EL
elif21 Eylül 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

SI
sinemgenc821 Eylül 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

IP
ipekdemir1021 Eylül 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

AL
ali21 Eylül 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

CA
canyildiz421 Eylül 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

IR
irem21 Eylül 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.