Anasayfa/Ön Çapraz Bağ (ACL)/Psikolojik Hazırlık/Rehabilitasyon: Psikolojik Hazırlık #20
ZE

Rehabilitasyon: Psikolojik Hazırlık #20

by zeynep21 Eylül 2025
571 görüntülenme

Psikolojik Hazırlık özelinde rehabilitasyon başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

17 Comments

ZE
zeynepyildiz622 Eylül 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

BU
burak22 Eylül 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

CE
cemyilmaz222 Eylül 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

EC
ece22 Eylül 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

HA
hakan22 Eylül 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

SE
seda22 Eylül 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Band egzersizlerine düzenli devam edin.

GI
gizem22 Eylül 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

AD
admin22 Eylül 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

DE
deniz22 Eylül 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

ZE
zeynepyildiz622 Eylül 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

GI
gizem22 Eylül 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

ME
melis22 Eylül 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

BU
burak22 Eylül 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

CA
canyildiz422 Eylül 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

BU
burak22 Eylül 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

SI
sinemgenc822 Eylül 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

AY
ayse22 Eylül 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Band egzersizlerine düzenli devam edin.