Rehabilitasyon: Postür Düzeltme #6
Postür Düzeltme özelinde rehabilitasyon başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.
21 Comments
Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.
Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Band egzersizlerine düzenli devam edin.
Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.
Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.
Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.
Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.
Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.
Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Quadriceps güçlenince stabilite arttı.
Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.
CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.
Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.
Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.
Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.
Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.
CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.
Band egzersizlerine düzenli devam edin.
Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.
Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.
Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.
Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.
CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.