Anasayfa/Boyun Fıtığı/Ofis Çalışanları için İpuçları/Rehabilitasyon: Ofis Çalışanları için İpuçları #9
SE

Rehabilitasyon: Ofis Çalışanları için İpuçları #9

by sevgikara331 Temmuz 2025
998 görüntülenme

Ofis Çalışanları için İpuçları özelinde rehabilitasyon başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

20 Comments

YU
yusuf31 Temmuz 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

CA
can31 Temmuz 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Band egzersizlerine düzenli devam edin. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

GI
gizem31 Temmuz 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin.

CA
canyildiz431 Temmuz 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

TU
tugce31 Temmuz 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

AL
ali31 Temmuz 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

KE
kerem31 Temmuz 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

ZE
zeynepyildiz631 Temmuz 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

IR
irem31 Temmuz 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

AL
ali31 Temmuz 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

DE
deniz01 Ağustos 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

EC
ece01 Ağustos 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

EL
elif01 Ağustos 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

TU
tugce01 Ağustos 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

HA
hakan01 Ağustos 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

SE
seda01 Ağustos 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

ZE
zeynep01 Ağustos 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

AY
aysepolat701 Ağustos 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

AD
admin01 Ağustos 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

TU
tugce01 Ağustos 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.