Anasayfa/Bel Fıtığı/Nöral Mobilizasyon/Rehabilitasyon: Nöral Mobilizasyon #19
IR

Rehabilitasyon: Nöral Mobilizasyon #19

by irem09 Ağustos 2025
1412 görüntülenme

Nöral Mobilizasyon özelinde rehabilitasyon başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

13 Comments

ME
mehmet09 Ağustos 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

IP
ipekdemir1009 Ağustos 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

SE
sevgi09 Ağustos 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

AY
ayse09 Ağustos 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

AY
aysepolat709 Ağustos 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin.

DE
deniz09 Ağustos 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

DE
deniz09 Ağustos 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

CA
canyildiz409 Ağustos 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

TU
tugce09 Ağustos 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

ME
mehmet09 Ağustos 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

PE
pelindemir509 Ağustos 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

EZ
ezgikara109 Ağustos 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

EZ
ezgikara109 Ağustos 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.