Anasayfa/Beslenme / Supplement/Elektrolit Desteği/Rehabilitasyon: Elektrolit Desteği #15
SE

Rehabilitasyon: Elektrolit Desteği #15

by seda05 Eylül 2025
101 görüntülenme

Elektrolit Desteği özelinde rehabilitasyon başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

17 Comments

AY
ayse05 Eylül 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Band egzersizlerine düzenli devam edin.

ME
melis05 Eylül 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

EZ
ezgikara105 Eylül 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

EL
elif05 Eylül 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

YU
yusuf05 Eylül 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

CA
can05 Eylül 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

ZE
zeynep05 Eylül 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

PE
pelindemir505 Eylül 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

DE
deniz05 Eylül 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

EZ
ezgikara105 Eylül 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Band egzersizlerine düzenli devam edin. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

SI
sinemgenc805 Eylül 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

IR
irem05 Eylül 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

EL
elif05 Eylül 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

ME
mehmet05 Eylül 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

TU
tugce05 Eylül 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Band egzersizlerine düzenli devam edin. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

EZ
ezgikara105 Eylül 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

HA
hakan05 Eylül 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.