Anasayfa/Beslenme / Supplement/Protein Tozları/Protein tozu markası önerisi
GI

Protein tozu markası önerisi

by gizem21 Eylül 2025
773 görüntülenme

Protein tozu markası önerisi hakkında deneyimlerimi ve sorularımı paylaşmak istiyorum. Doktorumun önerdiği programı uyguluyorum, ancak alternatiflere de açığım. Benim gibi benzer süreç yaşayanlar varsa deneyimlerini yazabilir mi? Günlük rutinimde küçük değişiklikler olumlu sonuç verdi.

19 Comments

AY
ayse21 Eylül 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

KE
kerem21 Eylül 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

YU
yusuf21 Eylül 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

CA
candogan921 Eylül 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

AD
admin21 Eylül 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

OM
omer21 Eylül 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

IR
irem21 Eylül 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

AL
ali21 Eylül 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Band egzersizlerine düzenli devam edin.

ZE
zeynep21 Eylül 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

EZ
ezgikara121 Eylül 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

SE
seda21 Eylül 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

TU
tugce21 Eylül 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

IP
ipekdemir1021 Eylül 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

EL
elif21 Eylül 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

EZ
ezgikara121 Eylül 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

AD
admin21 Eylül 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

CA
canyildiz422 Eylül 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

CA
can22 Eylül 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Band egzersizlerine düzenli devam edin.

SE
sevgikara322 Eylül 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.