Anasayfa/Boyun Fıtığı/Postür Düzeltme/Program: Postür Düzeltme #7
CA

Program: Postür Düzeltme #7

by can08 Eylül 2025
1440 görüntülenme

Postür Düzeltme özelinde program başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

15 Comments

TU
tugce08 Eylül 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

AD
admin08 Eylül 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

PE
pelindemir508 Eylül 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

AY
ayse08 Eylül 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

AD
admin08 Eylül 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

IR
irem08 Eylül 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

DE
deniz08 Eylül 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

ME
melis08 Eylül 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Band egzersizlerine düzenli devam edin.

SE
sevgi08 Eylül 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

CA
canyildiz408 Eylül 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

EZ
ezgikara108 Eylül 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin.

AY
aysepolat708 Eylül 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

EC
ece09 Eylül 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

DE
deniz09 Eylül 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

SE
sevgi09 Eylül 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.