Program: Postür Düzeltme #7
Postür Düzeltme özelinde program başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.
15 Comments
Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.
Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.
Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Quadriceps güçlenince stabilite arttı.
Quadriceps güçlenince stabilite arttı.
Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.
Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.
Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.
Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Band egzersizlerine düzenli devam edin.
CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.
Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.
Band egzersizlerine düzenli devam edin.
Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.
Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.
Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.
Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.