Anasayfa/Bel Fıtığı/Nöral Mobilizasyon/Program: Nöral Mobilizasyon #2
PE

Program: Nöral Mobilizasyon #2

by pelindemir531 Temmuz 2025
919 görüntülenme

Nöral Mobilizasyon özelinde program başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

15 Comments

AD
admin31 Temmuz 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

CA
candogan931 Temmuz 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

CA
canyildiz431 Temmuz 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

HA
hakan31 Temmuz 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

CA
can31 Temmuz 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Band egzersizlerine düzenli devam edin.

KE
kerem31 Temmuz 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

CA
candogan931 Temmuz 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

ME
melis31 Temmuz 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

AY
aysepolat731 Temmuz 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

AY
aysepolat731 Temmuz 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

SE
sevgikara331 Temmuz 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

CE
cemyilmaz231 Temmuz 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

SE
sevgikara331 Temmuz 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

SE
sevgi31 Temmuz 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

IR
irem31 Temmuz 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.