Anasayfa/Uykuda Solunum / Apne/Maskeler ve Konfor/Program: Maskeler ve Konfor #13
AY

Program: Maskeler ve Konfor #13

by ayse04 Ağustos 2025
633 görüntülenme

Maskeler ve Konfor özelinde program başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

19 Comments

CA
can04 Ağustos 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

CE
cemyilmaz204 Ağustos 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

EZ
ezgikara104 Ağustos 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

IR
irem04 Ağustos 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

HA
hakan04 Ağustos 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

AD
admin04 Ağustos 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Band egzersizlerine düzenli devam edin.

DE
deniz04 Ağustos 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

GI
gizem04 Ağustos 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Band egzersizlerine düzenli devam edin.

SI
sinemgenc804 Ağustos 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

SI
sinemgenc804 Ağustos 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

ME
mehmet05 Ağustos 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

CA
can05 Ağustos 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Band egzersizlerine düzenli devam edin. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

KE
kerem05 Ağustos 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

EC
ece05 Ağustos 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

ME
mehmet05 Ağustos 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Band egzersizlerine düzenli devam edin. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

EC
ece05 Ağustos 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

ME
mehmet05 Ağustos 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

IP
ipekdemir1005 Ağustos 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

OM
omer05 Ağustos 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.