Anasayfa/Boyun Fıtığı/Manuel Terapi Deneyimleri/Program: Manuel Terapi Deneyimleri #9
CE

Program: Manuel Terapi Deneyimleri #9

by cemyilmaz205 Ağustos 2025
134 görüntülenme

Manuel Terapi Deneyimleri özelinde program başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

18 Comments

SE
sevgikara305 Ağustos 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

CA
can05 Ağustos 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

IR
irem05 Ağustos 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

YU
yusuf05 Ağustos 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

AY
ayse05 Ağustos 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

EL
elif05 Ağustos 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

OM
omer05 Ağustos 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

AY
aysepolat705 Ağustos 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

AY
ayse05 Ağustos 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

EZ
ezgikara105 Ağustos 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Band egzersizlerine düzenli devam edin. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

PE
pelindemir505 Ağustos 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

IP
ipekdemir1005 Ağustos 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

AL
ali05 Ağustos 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

ME
melis05 Ağustos 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

BU
burak05 Ağustos 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

AD
admin05 Ağustos 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

PE
pelindemir505 Ağustos 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

ZE
zeynep05 Ağustos 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Band egzersizlerine düzenli devam edin.