Anasayfa/Boyun Fıtığı/Manuel Terapi Deneyimleri/Program: Manuel Terapi Deneyimleri #11
TU

Program: Manuel Terapi Deneyimleri #11

by tugce17 Ağustos 2025
611 görüntülenme

Manuel Terapi Deneyimleri özelinde program başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

18 Comments

IR
irem17 Ağustos 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

YU
yusuf17 Ağustos 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

EL
elif17 Ağustos 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

AL
ali17 Ağustos 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

IP
ipekdemir1017 Ağustos 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

ZE
zeynep17 Ağustos 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

SE
sevgi17 Ağustos 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

ME
melis17 Ağustos 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

SI
sinemgenc817 Ağustos 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

BU
burak17 Ağustos 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

SI
sinemgenc817 Ağustos 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

PE
pelindemir518 Ağustos 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

CA
canyildiz418 Ağustos 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

KE
kerem18 Ağustos 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

KE
kerem18 Ağustos 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Band egzersizlerine düzenli devam edin. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

IR
irem18 Ağustos 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Band egzersizlerine düzenli devam edin. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

AY
aysepolat718 Ağustos 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

EL
elif18 Ağustos 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.