Program: Manuel Terapi Deneyimleri #11
Manuel Terapi Deneyimleri özelinde program başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.
18 Comments
Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.
Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.
Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.
Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.
Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.
Quadriceps güçlenince stabilite arttı.
CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.
Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.
Quadriceps güçlenince stabilite arttı.
Band egzersizlerine düzenli devam edin. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.
Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.
Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.
Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.
Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.
Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Band egzersizlerine düzenli devam edin. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.
Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Band egzersizlerine düzenli devam edin. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.
Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.
Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.