Anasayfa/Ön Çapraz Bağ (ACL)/Koordinasyon/Propriyosepsiyon/Program: Koordinasyon/Propriyosepsiyon #9
CA

Program: Koordinasyon/Propriyosepsiyon #9

by can23 Ağustos 2025
1431 görüntülenme

Koordinasyon/Propriyosepsiyon özelinde program başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

16 Comments

DE
deniz23 Ağustos 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

SI
sinemgenc823 Ağustos 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Band egzersizlerine düzenli devam edin. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

PE
pelindemir523 Ağustos 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin. Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

KE
kerem23 Ağustos 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Band egzersizlerine düzenli devam edin.

AY
aysepolat723 Ağustos 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

CA
canyildiz423 Ağustos 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

ZE
zeynep23 Ağustos 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

SE
sevgikara323 Ağustos 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

DE
deniz23 Ağustos 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

HA
hakan23 Ağustos 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

TU
tugce23 Ağustos 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

ME
melis24 Ağustos 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

ZE
zeynep24 Ağustos 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

IP
ipekdemir1024 Ağustos 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

DE
deniz24 Ağustos 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

AD
admin24 Ağustos 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.