Anasayfa/Beslenme / Supplement/Elektrolit Desteği/Program: Elektrolit Desteği #16
PE

Program: Elektrolit Desteği #16

by pelindemir507 Eylül 2025
901 görüntülenme

Elektrolit Desteği özelinde program başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

15 Comments

GI
gizem07 Eylül 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

DE
deniz07 Eylül 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

AY
ayse08 Eylül 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

AL
ali08 Eylül 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

SE
sevgikara308 Eylül 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Band egzersizlerine düzenli devam edin.

BU
burak08 Eylül 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

KE
kerem08 Eylül 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

AL
ali08 Eylül 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Band egzersizlerine düzenli devam edin.

SE
sevgikara308 Eylül 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

SE
seda08 Eylül 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

SE
sevgikara308 Eylül 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

IR
irem08 Eylül 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

DE
deniz08 Eylül 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

TU
tugce08 Eylül 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

ZE
zeynep08 Eylül 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.