Anasayfa/Bel Fıtığı/Ameliyat Kararı/Program: Ameliyat Kararı #11
PE

Program: Ameliyat Kararı #11

by pelindemir504 Ağustos 2025
246 görüntülenme

Ameliyat Kararı özelinde program başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

18 Comments

SE
sevgi04 Ağustos 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Band egzersizlerine düzenli devam edin.

CA
canyildiz404 Ağustos 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

CA
canyildiz404 Ağustos 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

CA
can05 Ağustos 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

SE
seda05 Ağustos 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

CA
candogan905 Ağustos 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

EL
elif05 Ağustos 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

CA
can05 Ağustos 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

ME
melis05 Ağustos 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

EZ
ezgikara105 Ağustos 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

CA
canyildiz405 Ağustos 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

CA
can05 Ağustos 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

DE
deniz05 Ağustos 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

HA
hakan05 Ağustos 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

ZE
zeynepyildiz605 Ağustos 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

AY
aysepolat705 Ağustos 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

ME
melis05 Ağustos 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

IP
ipekdemir1005 Ağustos 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.