AY

Öneri: Uyku Hijyeni #8

by ayse13 Ağustos 2025
903 görüntülenme

Uyku Hijyeni özelinde öneri başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

16 Comments

GI
gizem13 Ağustos 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

IR
irem13 Ağustos 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

AY
aysepolat713 Ağustos 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

TU
tugce14 Ağustos 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Band egzersizlerine düzenli devam edin.

IP
ipekdemir1014 Ağustos 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

PE
pelindemir514 Ağustos 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

AY
aysepolat714 Ağustos 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

ME
melis14 Ağustos 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

YU
yusuf14 Ağustos 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

ME
mehmet14 Ağustos 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

KE
kerem14 Ağustos 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

EL
elif14 Ağustos 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

YU
yusuf14 Ağustos 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

YU
yusuf14 Ağustos 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Band egzersizlerine düzenli devam edin. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

YU
yusuf14 Ağustos 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

ME
mehmet14 Ağustos 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.