IP

Öneri: Uyku Hijyeni #5

by ipekdemir1013 Eylül 2025
305 görüntülenme

Uyku Hijyeni özelinde öneri başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

16 Comments

AY
ayse13 Eylül 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

ME
melis13 Eylül 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

KE
kerem13 Eylül 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

AY
ayse13 Eylül 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

SE
sevgi13 Eylül 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

BU
burak13 Eylül 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

GI
gizem13 Eylül 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

OM
omer13 Eylül 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

TU
tugce13 Eylül 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

AD
admin13 Eylül 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

EL
elif13 Eylül 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

CA
candogan913 Eylül 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

IR
irem14 Eylül 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

AL
ali14 Eylül 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

IR
irem14 Eylül 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

SI
sinemgenc814 Eylül 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.