Anasayfa/Boyun Fıtığı/Servikal Yastık Önerileri/Öneri: Servikal Yastık Önerileri #8
AL

Öneri: Servikal Yastık Önerileri #8

by ali22 Ağustos 2025
587 görüntülenme

Servikal Yastık Önerileri özelinde öneri başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

18 Comments

AY
ayse22 Ağustos 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

EL
elif22 Ağustos 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

BU
burak22 Ağustos 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

TU
tugce22 Ağustos 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

SE
sevgi22 Ağustos 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

ZE
zeynep22 Ağustos 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

EL
elif22 Ağustos 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

SI
sinemgenc822 Ağustos 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

SI
sinemgenc822 Ağustos 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

HA
hakan22 Ağustos 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

SE
sevgikara322 Ağustos 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

CA
canyildiz422 Ağustos 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

OM
omer22 Ağustos 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

ME
melis22 Ağustos 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

CA
candogan922 Ağustos 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

YU
yusuf22 Ağustos 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

ZE
zeynep22 Ağustos 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

AY
ayse22 Ağustos 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı.