SE

Öneri: Saha Testleri #3

by sevgi01 Eylül 2025
276 görüntülenme

Saha Testleri özelinde öneri başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

15 Comments

EZ
ezgikara101 Eylül 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

AY
ayse01 Eylül 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

PE
pelindemir501 Eylül 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

PE
pelindemir501 Eylül 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

PE
pelindemir501 Eylül 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

IR
irem01 Eylül 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

SE
seda01 Eylül 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin. Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

YU
yusuf01 Eylül 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

CA
canyildiz401 Eylül 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

AD
admin01 Eylül 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

ME
melis02 Eylül 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

IR
irem02 Eylül 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

AL
ali02 Eylül 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

ZE
zeynep02 Eylül 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

ME
mehmet02 Eylül 2025

CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.