Anasayfa/Boyun Fıtığı/Ofis Çalışanları için İpuçları/Öneri: Ofis Çalışanları için İpuçları #10
IR

Öneri: Ofis Çalışanları için İpuçları #10

by irem22 Eylül 2025
1165 görüntülenme

Ofis Çalışanları için İpuçları özelinde öneri başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

18 Comments

SE
sevgikara322 Eylül 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

DE
deniz22 Eylül 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

CA
can22 Eylül 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

AL
ali22 Eylül 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

AY
ayse22 Eylül 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

ME
mehmet22 Eylül 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

SE
sevgikara323 Eylül 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

ME
mehmet23 Eylül 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

KE
kerem23 Eylül 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

CE
cemyilmaz223 Eylül 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

SI
sinemgenc823 Eylül 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

TU
tugce23 Eylül 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

IP
ipekdemir1023 Eylül 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

PE
pelindemir523 Eylül 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

CA
canyildiz423 Eylül 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

EZ
ezgikara123 Eylül 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

ZE
zeynep23 Eylül 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

ZE
zeynep23 Eylül 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.