Öneri: Baş Ağrısı İlişkisi #18
Baş Ağrısı İlişkisi özelinde öneri başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.
18 Comments
Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.
Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.
Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.
Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.
Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.
CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.
Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.
Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.
Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.
Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.
Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.
Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.
Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.
Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.
Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.
Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.
Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.
CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Band egzersizlerine düzenli devam edin.