Anasayfa/Diz / Menisküs/Rehabilitasyon/Menisküs yırtığı sonrası koşuya dönüş
ME

Menisküs yırtığı sonrası koşuya dönüş

by mehmet20 Eylül 2025
1167 görüntülenme

Menisküs yırtığı sonrası koşuya dönüş hakkında deneyimlerimi ve sorularımı paylaşmak istiyorum. Doktorumun önerdiği programı uyguluyorum, ancak alternatiflere de açığım. Benim gibi benzer süreç yaşayanlar varsa deneyimlerini yazabilir mi? Koşuya dönüş için plan yapanlar tecrübelerini paylaşabilir mi?

14 Comments

CA
candogan920 Eylül 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı.

YU
yusuf20 Eylül 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

BU
burak20 Eylül 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

CE
cemyilmaz220 Eylül 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

AD
admin21 Eylül 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

CA
canyildiz421 Eylül 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

TU
tugce21 Eylül 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

IR
irem21 Eylül 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

OM
omer21 Eylül 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

PE
pelindemir521 Eylül 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

OM
omer21 Eylül 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

IR
irem21 Eylül 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

KE
kerem21 Eylül 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

SI
sinemgenc821 Eylül 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.