ME

Korku: Saha Testleri #11

by melis02 Ağustos 2025
783 görüntülenme

Saha Testleri özelinde korku başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

15 Comments

AY
aysepolat702 Ağustos 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

ZE
zeynep02 Ağustos 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

OM
omer02 Ağustos 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

HA
hakan02 Ağustos 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Band egzersizlerine düzenli devam edin. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

AY
ayse02 Ağustos 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi.

AL
ali02 Ağustos 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

EZ
ezgikara102 Ağustos 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

PE
pelindemir502 Ağustos 2025

Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.

YU
yusuf02 Ağustos 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

CA
candogan902 Ağustos 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

TU
tugce02 Ağustos 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

CA
canyildiz402 Ağustos 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

ZE
zeynep02 Ağustos 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

CA
can02 Ağustos 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

CA
can02 Ağustos 2025

Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı.