Anasayfa/Ön Çapraz Bağ (ACL)/Quadriceps Güçlendirme/Korku: Quadriceps Güçlendirme #19
HA

Korku: Quadriceps Güçlendirme #19

by hakan06 Eylül 2025
468 görüntülenme

Quadriceps Güçlendirme özelinde korku başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

11 Comments

AD
admin06 Eylül 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

EZ
ezgikara106 Eylül 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

SI
sinemgenc806 Eylül 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

AY
aysepolat706 Eylül 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin. Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

SE
sevgi06 Eylül 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

SE
seda06 Eylül 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

DE
deniz06 Eylül 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

AY
aysepolat706 Eylül 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

CE
cemyilmaz206 Eylül 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Band egzersizlerine düzenli devam edin. Kinesio tape kısa süreli rahatlama sağladı.

DE
deniz06 Eylül 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

AY
aysepolat706 Eylül 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.