Anasayfa/Ön Çapraz Bağ (ACL)/Psikolojik Hazırlık/Korku: Psikolojik Hazırlık #8
YU

Korku: Psikolojik Hazırlık #8

by yusuf22 Eylül 2025
966 görüntülenme

Psikolojik Hazırlık özelinde korku başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

14 Comments

DE
deniz22 Eylül 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

EZ
ezgikara122 Eylül 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

CE
cemyilmaz222 Eylül 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı. Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

EL
elif22 Eylül 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı.

GI
gizem22 Eylül 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Quadriceps güçlenince stabilite arttı.

TU
tugce22 Eylül 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

CA
canyildiz422 Eylül 2025

Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

ME
melis23 Eylül 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

BU
burak23 Eylül 2025

Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

IP
ipekdemir1023 Eylül 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli.

IR
irem23 Eylül 2025

Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin. Band egzersizlerine düzenli devam edin.

CE
cemyilmaz223 Eylül 2025

Band egzersizlerine düzenli devam edin. Kademeli yüklenme, korkuyu yenmeme yardımcı oldu.

IR
irem23 Eylül 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Uyku hijyenine dikkat etmek fayda sağladı. Masaj tabancası tetik noktalarda işe yarıyor.

ZE
zeynepyildiz623 Eylül 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.