Anasayfa/Boyun Fıtığı/Postür Düzeltme/Korku: Postür Düzeltme #16
KE

Korku: Postür Düzeltme #16

by kerem28 Temmuz 2025
837 görüntülenme

Postür Düzeltme özelinde korku başlığında soru/deneyim paylaşımı. Planımı ve semptomları not aldım; yorumlarınızı bekliyorum. Benzer süreç yaşayanların tavsiyesi yol gösterici olabilir.

9 Comments

IR
irem28 Temmuz 2025

Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi. Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor.

EL
elif28 Temmuz 2025

Eksantrik egzersizler bende işe yaradı. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi.

OM
omer28 Temmuz 2025

Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

GI
gizem28 Temmuz 2025

Ben de benzer süreç yaşadım, sabır önemli. Band egzersizlerine düzenli devam edin.

BU
burak28 Temmuz 2025

Quadriceps güçlenince stabilite arttı. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Band egzersizlerine düzenli devam edin.

CE
cemyilmaz228 Temmuz 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. CPAP maskesinde burun yastığı daha rahattı. Glute aktivasyonunu ihmal etmeyin.

GI
gizem28 Temmuz 2025

Foam roller sonrası esneme çok iyi geliyor. Omega-3 ve D vitamini bana iyi geldi.

GI
gizem28 Temmuz 2025

Ofiste ergonomik sandalye ile ağrım azaldı. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.

EZ
ezgikara128 Temmuz 2025

Fizyoterapistim günde 3 kez buz önerdi. Koşuya dönüşte süre tutmak daha iyi sonuç verdi. Eksantrik egzersizler bende işe yaradı.